Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Денди издави рибата – пиян като мотика в Брадъра

Денди нова чашаМного я окъсаха в Нова телевизия. Ама много! Докараха я дотам, че никой не иска да дойде и да коментира играчите в Брадъра. И Ники Кънчев в последния момент попълва празните столове в лайфа с когото му падне – предимно с работещи в телевизията, което идват по задължение.  Снощи той поизтупа от праха забравена миска, домъкна италианеца Лео, съпругата на Халваджиян, която попълва дупки всякакви и докара и светския хроникьор Денди, който трябваше да бъде свежият полъх след коментиращите.

Денди наистина беше свеж полъх, но дъхът му можеше да убие слон, от което първо пострада миската, която трудно можеше да диша смес от парфюм и алкохолни пари. Денди екстравагантно се домъкна със сребърната си чаша, пълна догоре с уиски. След всяко изречение отпиваше, за да си избистри мисълта, която съвсем се замъгли и той започна да пелтечи и да обърква думите.

  Денди пиянИзнервен, Кънчев му скри чашата, но той измъкна от джоба си павурче с уиски и си наля в пластмасова. Кънчев му поръча разтворим аспирин, кафе, айран, но нещата не се подобриха. Светският хроникьор продължаваше да ръси глупости в пряк ефир и да обижда участниците, особено жените, а накрая се захвана и с миската, която седеше ужасена до него. Няма ли най-накрая да спрете да пиете, изсъска ужасено тя.  Бъдете щастлива, че стоя до вас, мадам, изфъфли Денди.

Постепенно шоуто се премести в студиото, защото виповете на екрана и без това бяха безинтересни. Данди обаче прикова вниманието на зрителите и всички чакаха каква пияннска глупост още ще изцепи. В понеделник пък за коментатор беше докаран Андрей Слабаков, който държеше цигара в ръка и упорито настояваше да я запали. Кънчев успя да го удържи само до рекламите. Другата седмица явно трябва да очакваме някой дрогиран да коментира брадърите, или паднал под масата пияница.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Денди издави рибата – пиян като мотика в Брадъра

  1. Павлета Отговор

    03.10.2013 в 11:28

    Денди пиян,трезвен,винаги прави шоу.Нищо особено не е станало освен шоу.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *