Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Демби рекетирал Златко Баретата за 100 000 евро

dembiДимитър Вучев – Демби е рекетирал Златомир Иванов за 100 000 евро. След като не получил крупната сума, натопил Златко Баретата пред полицията, че е бос на наркомафията. Демби обвини Златомир Иванов и в три убийства.

Това разказа пред съда свидетеля Марио Божков, който твърди, че трябвало да посредничи между двамата при предаването на парите. До сделка обаче не се стигнало. Преди няколко месеца, Божков се отказал от показанията си, защото е получил заплахи за живота си. Свидетелят обвини

Мега делото срещу Баретата пред провал

Мега делото срещу Баретата пред провал

 прокуратурата, че не му е осигурила никаква защита и сигурност.

Делото срещу Златко Баретата тотално мутира и изглежда вече подсъдимият е Димитър Вучев. Демби е най- големият коз на обвинението срещу Златомир Иванов, но неговите твърдения не са подкрепени от други свидетели. Вместо това, Димитър Вучев е сочен от редица свидетели за инициатор на делото срещу Баретата заради личен конфликт с него. Някои дори твърдят, че Демби ги е притискал да дадат показания срещу Златомир Иванов, за да не пострадат.

Делото срещу Златко Баретата е най- мащабният до момента процес срещу бос на наркомафията у нас. Призованите свидетели са над 100. Въпреки това липсват категорични доказателства срещу Златомир Иванов, а много хора се отмятат от първоначалните си показания и отказват да ги потвърдят в съда.

Междувременно, полицията арестува основният свидетел срещу Баретата – Димитър Вучев. Демби бе задържан в края на юли заради поръчителство на убийството на конкурента си Златомир Иванов. Според сигнал, Вучев бил готов да плати 400 000 лева за главата на Златко Баретата. Очаква се срещу Демби да бъдат повдигнати още 9 обвинения.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *