Демби е убит? – с видео

0

dembiПодземният бос Димитър Вучев- Демби повече от месец се намира в неизвестност. В престъпните среди усилено се говори, че наркобосът е ликвидиран. Демби е ключовият свидетел по делото срещу Златомир Иванов – Баретата.

Приятели и познати на Димитър Вучев безуспешно се опитват да го открият вече близо месец. Телефонът на гангстера е изключен. Не може да бъде открит и на обичайните места, където се подвизава. Слухът за кратко време обиколи и разбуни родния ъндърграунд. Някои веднага побързаха да погребат Демби. Други обаче са на мнение, че Вучев е станал защитен свидетел и полицията го укрива на сигурно място. arest

В началото на 2009 Димитър Вучев натопи конкурентът си на наркопазара Златко Баретата пред ченгетата. Показанията му дадоха идеален повод за ареста на Златомир Иванов. След няколко месеца обаче, Демби неочаквано се отметна от тях. Говори се, че го посетили момчетата на бившата барета. Съществува и тезата, че Вучев се изплашил да не би Златко, на свой ред, да го изпее пред полицията.

Демби е стар познайник на властите. Нашумява в края на миналото десетилетие като човек на Косьо Самоковеца. Заедно с убитият Антон Милтенов – Клюна взимат дейно участие в контрабандата и разпространението на наркотици. През 2006 е арестуван по подозрение в убийство, но го освобождават. На следващата година претърпява атентат , докато пътува в колата си заедно със съпругата си.

Въпреки че Димитър Вучев е сочен за един от най- страховитите наркобосове, всъщност е човек с доста лабилен характер и няма качествата да бъде лидер, разказват запознати отблизо с персоната му.

Последният арест на Демби беше във влъзка с убийството на Боби Цанков. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *