Делян Пеевски глези Цветелина Янева с дрехи и бижута

3

Цветелина ЯневаСтаналият за седмица най-скандален вече бивш депутат Делян Пеевски глези гаджето си Цветелина Янева като истинска милионерска метреса.

Фолкпевицата се хвалела всеки ден с модни дрешки. Достатъчно било да обиколи бутиците и МОЛ-овете и да каже какво й харесва и като с магическа пръчка то ставало нейно. Освен дрешки и обувки, милионерът й купувал скъпи бижута, а в изблик на нежност перли и диаманти. дЕЛЯН ПЕЕВСКИКолежките й я наричали баровката на „Пайнер“, защото всичко по нея издавало класа, марка и много пари. Пеевски обаче имал условия. Той държал любимата му да е облечена със скъпи неща, но не и безвкусни. Да слага красиви дрехи, но не и вулгарни. Да не показва много плът, а да показва вкус и стил. Засега тя не го разочаровала и успявала да изглежда блестящо, без да е изкарала целия си бюст на показ, или да тича по сцената по гащи с диаманти.

Същата била и в новите си клипове, които той финансира. Качеството им е много високо, а декорите перфектни. Част от пайнерките доста й завиждали и си говорели зад гърба й, че е тръгнала с медийния магнат заради парите му.  Не е вряно. Вие ме обиждате. Обиждате и семейството ми, като говорите такива неща, разпалвала се Цветелина. Аз го обичам и съм с него от любов, тропала с крак тя, но никой не й вярвал.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/bRYcRSCmLfY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Ама ние и вярваме че го обича и то истински де и не заради парите му .И без пари и диаманти ще го поеме целия.!Хахаха!

  2. Само го вижте как си е вързал връзката. За каква класа ще има претенции?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *