Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Делото за убийството на бай Миле – сагата продължава! Вместо към Сърбия, съдът се насочи към Турция – с видео

sik

Бай Миле

Съдът за пореден път днес се събира по делото за убийството на сикаджията Милчо Бонев – бай Миле. Преди шест години бившият съдружник на Маджо и Маргините бе разстрелян посред бял ден в ресторанта на стадион „Славия”. Сред обвиняемите е Тихомир Дочев – Мравката, който пък се водеше като ключов свидетел по делото срещу Големия Маргин за убийството на Иван Тодоров – Доктора.

През годините като свидетели се изредиха почти всички бивши бизнес партьори на бай Миле – Маргините, Маджо, Румен Николов – Пашата. Никой от тях обаче не каза нищо конкретно. Дори дългоочакваното явяване на Младен Михалев – Маджо,

Маджо предизвика фурор с явяването си в съда

Маджо предизвика фурор с явяването си в съда

който беше близък приятел на загиналия и няколко часа преди убийството му е  говорил с него, не хвърли светлина върху делото.

Това дело обаче не е просто мутренско. Не и когато бивш министър – председател е призован като свидетел по него. Иван Костов направи опит първоначално да се измъкне като подава молба името му да бъде заличено от списъка. През 2007 все пак се явява в съдебната зала. Връзката между тях е общият им шофьор Александър Ананиев от НСО. Той обслужвал едновременно и Костов, по време на управлението му, и бай Миле. Защо водача на страната и

От местопрестъплението пред р-т "Славия"

От местопрестъплението пред р-т "Славия"

доказан мафиот са возени от служител на НСО е доста интересен въпрос, но не и прецедент. Знае се и за други подобни случаи.

Бай Миле имал и сериозни връзки със сръбската мафия. Говори се, че освен контрабандата, която въртял с тамошни престъпни кланове, имали и общ наркобизнес. Името на сикаджията се свързва  с най – известния балкански мафиот Сретан Йосич – Йоца Амстердама. Именно с него са въртяли по съседски огромни количества дрога.

Вече е почти сигурно, че убийството е било поръчано от Сърбия. Сретан Йосич дори беше обещал да посочи убийците на бай Миле. Само че днес в съдебната зала са призовани двама турски бизнесмени, които също са имали вземане – даване с покойния. Последните няколко дела бяха отложени, поради нявяването им в съда, както по всяка вероятност ще стане и сега.

Миналата година по това време – делото продължава да боксува. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *