Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ДДС бил най-справедливият данък!!! Радвайте се сиромаси!

Божидар Данев май нещо бърка!

Божидар Данев май нещо бърка!

Skandalno.net Ножът очевидно е опрял до кокал и държавата се стяга здраво да бръкне в джоба на българите, непрекъснато размахвайки като плашило Гърция и очертаващия се банкрут на южната ни съседка. При това положение всички управници, където и да е било по света, рефлекторно се хващат за данъците, както гангстерите за кобура, когато се почувстват заплашени.

При обсъждането на мерките срещу кризата шефът на една от работодателските организации – Божидар Данев, председател на Българската стопанска камара, се изцепи, че ДДС е най-справедливият данък. И увеличаването му с 2 на сто ще свърши много добра работа.

Най-справедливият ли е наистина? Икономисти пресмятат, че увеличението на този данък ще напомпа инфлацията със 6 до 8 dds1процента минимум. И както се досети докторът – пожизнен синдикалист Желязко Христов, всичко ще поскъпне. И гледайте сега какво означава справедливост по български: най-бедните веднъж ще плащат за ток, вода, транспорт, хляб, мляко по 2 на сто повече. А после всичко ще им дойде в три ката, че и по-скъпо, защото стоките ще повишат цените си. Наистина „справедливо”. Няма да има по-ударени от бедняците. Останалите, няма какво да ги мислим. Горните цифри няма да ги ощипят въобще.

В същото време идеята за данъчна амнистия някак си се отмести назад в приоритетите за излизането от черната дупка. А тя не dds2означава нищо друго, освен че забогателите по нечестен начин / без да плащат като останалите глупаци всичките си данъци/ ще внесат достатъчно пари, за да не им сложи комисията „Кушлев” ръка някой ден на палатите, яхтите и лимузините. Не се съмнявайте, че ще има достатъчно мераклии да го направят. Най-малкото докато сме в ЕС /и добре че сме там, иначе ако останеше на нас…/ няма да ни оставят намира, докато не си изметем двора като хората.

Хайде бедни българи – правете нови дупки на коланите! Платили сте не една простотия, не един грабеж на български управник. Сега се налага освен на нашите, да платим вересиите и на милиардерите отвъд океана! Човещина е, – трябва да сме солидарни. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *