Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Дъжд от ябълки троши коли в Англия

Дъжд от ябълки помля колите в Англия

Дъжд от ябълки втрещи множество водачи на автомобили, които преминаваха през английския град Ковънтри. Преди няколко дни шофьорите останаха като  слисани от ябълковото нашествие  и трябваше да спрат, за да се спасят от плодовия потоп. Ужасяващият ябълков порой изненада по невиждан начин хилядите автомобили във вечерен пиков час и усложни всячески, и без друго натоварения трафик в града по това време от денонощието.“Ябълките падаха от небето“, като че ли от нищото, констатираха изумени очевидци. Плодовете били все още зеленкави и жестоко хлопали по капаците на колите.

Ябълките се превърнаха в страшилище за жителите на Конвътри

Повечето автомобили предпочели да спрат и да изчакат ужасяващото бедствие да премине, разказва участничка в коварната ситуация. Синоптиците по никой начин не са си и помисляли да прогнозират подобен вид природно бедствие, но се опитват да обяснят случилото се. Метеоролозите считат, че е възможно ябълковият дъжд да е предизвикван от развилняло се в далечна овощна градина торнадо, което ги е довело в британския град Ковънтри.

Като цяло синоптиците на са на 100% убедени в причината, която е довела до ужасяващото явление и са склонни да гадаят в търсене на логично обяснение. Много хора подкрепиха тезата, че ябълковият поток е възможно да е възникнал от самолет, който е изръсил  солидното количество плодове на теорията на  Ковънтри.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *