Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Дават съпрузи под наем

Предлагат съпруг под наем

Отрудените и облъскани от живота жени могат да си отдъхнат, защото в съседна Сърбия вече предлагат съпрузи под наем. Услугата е подходяща както за самотни дами без постоянен партньор, така и за такива, които отдавна са развенчали и разлюбили смелия рицар, който някога ги е понесъл на своя бял жребец.

Съпрузите под аренда са пригодени за всякакви изпитания, хвалят се от агенцията предлагаща услугата. Те са специално дресирани да се справят успешно във всяка една ситуация и са в състояние едновременно да мият чинии, да готвят, да ремонтират и чистят, а в края на деня да доставят незабравими романтични удоволствия на своята дама.

Предлагат съпруг под наем

Кавалерите са подбирани по специална технология. Освен стандартните изисквания за привлекателен външен вид и чаровна усмивка, всеки от претендентите е бил задължен да научи най – малко по 10 стихотворения наизуст и да свири на пиано поне „Лунната соната” на Лудвиг ван Бетховен.

За да се възползват от възможностите на белградския супермен, дамите обаче трябва да се бръкнат доста надълбоко. Удоволствието да командваш струва между пет и четиридесет евро на час, в зависимост от ангажимента.

Идеята за предприятието е на 42 годишен бизнесмен от Белград, който основно се занимава със строителство. Основното му желание е да помогне на жените, които си нямат свой партньор и им е омръзнало от сивото ежедневие на битовите задължения. В момента агенцията разполага със 7 съпрузи, които са специализирали в отделни области.

От услугата ще могат да се възползват и български дами, които могат да си го позволят. На нашенките обаче ще им излезе по – скъпо, защото ще трябва да заплащат командировъчни и пътни разходи.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Дават съпрузи под наем

  1. ... Отговор

    04.04.2012 в 21:13

    И в БГ има такива агенции за „съпрузи под наем“…и много жени се възползват от услугите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *