Дават съпрузи под наем

1
Предлагат съпруг под наем

Отрудените и облъскани от живота жени могат да си отдъхнат, защото в съседна Сърбия вече предлагат съпрузи под наем. Услугата е подходяща както за самотни дами без постоянен партньор, така и за такива, които отдавна са развенчали и разлюбили смелия рицар, който някога ги е понесъл на своя бял жребец.

Съпрузите под аренда са пригодени за всякакви изпитания, хвалят се от агенцията предлагаща услугата. Те са специално дресирани да се справят успешно във всяка една ситуация и са в състояние едновременно да мият чинии, да готвят, да ремонтират и чистят, а в края на деня да доставят незабравими романтични удоволствия на своята дама.

Предлагат съпруг под наем

Кавалерите са подбирани по специална технология. Освен стандартните изисквания за привлекателен външен вид и чаровна усмивка, всеки от претендентите е бил задължен да научи най – малко по 10 стихотворения наизуст и да свири на пиано поне „Лунната соната” на Лудвиг ван Бетховен.

За да се възползват от възможностите на белградския супермен, дамите обаче трябва да се бръкнат доста надълбоко. Удоволствието да командваш струва между пет и четиридесет евро на час, в зависимост от ангажимента.

Идеята за предприятието е на 42 годишен бизнесмен от Белград, който основно се занимава със строителство. Основното му желание е да помогне на жените, които си нямат свой партньор и им е омръзнало от сивото ежедневие на битовите задължения. В момента агенцията разполага със 7 съпрузи, които са специализирали в отделни области.

От услугата ще могат да се възползват и български дами, които могат да си го позволят. На нашенките обаче ще им излезе по – скъпо, защото ще трябва да заплащат командировъчни и пътни разходи.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=MEadbn5AZH4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. И в БГ има такива агенции за „съпрузи под наем“…и много жени се възползват от услугите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *