Дават Радо Прашката на съд за тормоз

0

Радослав Стоянов ще вече ще гледа студията на TV7 само на картинка. Това се очаква да стане, ако екипът на “Къртицата” успее да изкара ограничителна заповед срещу него в съда. Разгоненият ексхибиционист, който нашумя с псевдонима Радо Прашката в “Биг Брадър”, се натискал да се включи на всяка цена в шоуто. Той атакувал офиса на продуцентите от “Междинна станция”, спал пред него няколко пъти и заливал с смс-и главния редактор Ники Николов.

rado-prashkata

Откакто участва в Големия брат той е като обсебен, превърнал се е в нещо като паразит и се натиска да влезе във всяко шоу, в което по един или друг начин Николов е в продуцентския екип, издадоха от “Къртицата”. “Той непрекъснато пише във Facebook различни противоречиви твърдения, причаква хора от екипа пред телевизията, хвърля се да говори с тях, умолява, заплашва, а телефонният тероризъм към Николов вече е път да прелее чашата и да се обърнем към съда да ограничат достъпа му до района на телевизията”, казаха от екипа на шоуто.

Откакто беше герой в БИГ Брадър, образът от Петрич си е наумил, че е звезда и напира да влезе във всяко риалити, убеден, че зрителите го чакат и са влюбени в него. Той работи като масажист в София, фитнес инструктор и чистач, за да се издържа и да дебне кога пак славата ще кацне на рамото му. Интересът към личността си поддържаше с различни трикове – от измислен свой любовен романс с Евгени Минчев, до обяздване на пътен знак чисто гол. Всичко това съвестно се отбелязваше от жълтата преса. За по-голяма скандалност Прашката започна на пикае пред столични молове и даже да краде телефоните на студентки.

Напъните му се увенчаха с успех при Влади Въргала, а патологичната му жажда за слава за последно бе утолена в “Шменти капели”. Там Влади Въргала го включи в масовката на сериала в Русе, като Радо изигра едва забележим образ на отдаден на революцията вестникар.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *