Датчанин остана само по гащи след обир в Слънчев бряг

0

Датски турист остана само с дрехите си, след като беше ограбена стаята му в хотел в Слънчев бряг. Голяма сума пари, всичката преносима техника, отмъкнали обирджиите и в бъркотията самолетния му билет обратно за Дания. Краците взели дори цигарите му – 30 кутии общо.

Сега не е ясно датчанинът как ще се прибере – бележка от полицията ли, или ще трябва да си купува нов билет, като изчака да му пратят пари от къщи. От двама българи, наели апартаменти в комплекса «Блу съмър» наблизо до датчанина , са били откраднати освен ценности и документи, даже и обувките. На благевградчанин пък оставили обувките, но му взели лаптопа и парфюма, казаха от полицията. Всички кражби са станали за един ден.

Надвихме престъпността и й пречупихме гръбнака, похвали се преди месеци Цветан Цветанов. Не я ясно обаче коя престъпност е имал предвид, защото тя се вихри с пълна сила в Слънчев бряг доста преди откриването на сезона. Обещаните 50 полицаи повече явно не са пристигнали още в подкрепление на колегите си, а и едва ли ще стигнат да предотвратят всяка кражба. В хотелите трябва спешно да се наеме допълнителна охрана, защото собствениците им рискуват да останат без клиенти това лято. Или почиващите да се прибират само по слипове и прашки.

Журналисти коментираха, че тази година кризата е ударила здраво крадците, щом прибират дори и обувки и парфюми. Те разчитали да пласират всяка стока, за да не гладуват през зимата. Засега все още оставяли сапуните и четките за зъби на местата им, но не е чудно да започнат да взимат и тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *