Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Даскалица по литература обира банка. Един месец я издирват – с видео

obir

Учителката, която обра банката…

Skandalno.net Даскалица по литература обра банка с детски пистолет! Един месец полицаите издирваха хладнокръвната учителка, задигнала 20 000 лв. от клон на „Прокредит банк” в Плевен.

Немотията, непогасени вноски по кредит и борчове принудили преподавателката да се реши да извърши престъплението. Според криминалистите, заради кризата все по-често ще ставаме свидетели на подобни куриози.

Учителката доста внимателно проучила навиците на служителите в банката. Грабежът е внимателно премислен до най-малкия детайл. Единственото, което не е съобразила крадливата литераторка е, че трябва да се маскира по-добре, защото образът й се записва от камерите.

Март месец. Дама с тъмни очила и увит около главата pariшал преминава без да прави впечатление по оживената улица, където се намира банката. Остават броени часове до края на работното време. В офиса има само три касиерки.

Хладнокръвната учителка влиза и без да й трепне гласа съобщава на служителките: „Това е обир! Не смейте да звъните на никого! Отвън чакат трима готови да  ви пръснат мозъците!” Крадлата спокойно разтворила черна торба, в която сащисаните касиерки започнали да пъхат парите. След това, без да им каже нищо, се обърнала и си излязла.

Полицаите са изумени защо служителките чак след десет минути сигнализират за обира. Всички обаче единодушно признават на учителката почти перфектното изпълнение на престъплението. Само че, тъй като не се била замаскирала много добре с шала, след като прегледали внимателно записа, установили, че става въпрос за жена. Въпреки това на разследващите им трябвал цял месец, за да стигнат до учителката по литература.  skandalno.net

Служителките изобщо не са реагирали адекватно. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *