Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Даскал от Хасково искал секс от ученички

Даскал от Хасково тормозел сексуално децата

Педагогът опипвал момичетата и искал да ги гушка

Четири момичета от Механотехникума в Хасково обвиниха учителя по физика Тодор Камов в редовен сексуален тормоз. Непълнолетните разказали, че нахалството на даскала продължавало от няколко години, но в последно време преминало всякакви граници.

Всички засегнати са от различни класове, на възраст са от четиринадесет до шестнадесет години. Независимо една от друга се оплакали на директорката Дорина Карадимова, че при всеки сгоден случай, Камов ги опипвал, натискал ги по ъглите и ги прегръщал. Неговите злодействия предизвиквали ученичките да бягат от часа по физика, за да не бъдат тормозени за пореден път.

Едно от момичетата обяснило, че даскалът често я милвал по главата, по тялото и по раменете. Понякога предлагал да им извини неизвинените отсъствия от неговите часове, но в замяна на това ги карал да го посещават в хранилището и да го даряват с по няколко … прегръдки. В други случаи пък учителят ги принуждавал да чистят неговото помещение и през това време се възползвал от сгодния случай да ги опипва по дупетата.

При всички случаи момичетата са категорични, че повече не могли да прикриват за тормоза и се решили да разкрият позорната истина. Прикрили от родителите си обаче, защото те навярно щели да потърсят отмъщение и работата щяла да стане много напечена. Гаджето на едната от девойките обаче разбрал за сексуалния тормоз и се заканил да разбие носа на похотливия даскал.

Самият обвиняем Тодор Камов естествено отрича всичко напълно. Според неговите твърдения просто се държал твърде строго с децата и те решили да му отмъстят, като го замесят в скандал със секс тормоз. Директорите на техникума тепърва ще повеждат разследване по случая, защото досега не са имали представа за нищо. Според тях обаче децата принципно се държали добре по време на занятията и не влизали в конфликти с никой.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *