Дъщерята на Митко Цонев измести с връзки Ути Бъчваров от Канал-1 – с видео

1
Димитър Цонев с дъщеря си Деси
Димитър Цонев с дъщеря си Деси

Щерката на легендарния телевизионер и телевизионен дерибей Митко Цонев се намърда в БНТ без конкурс. Деси Цонева ще води ново кулинарно шоу, което стартира в края на септември месец. Хубавелката успяла да измести от екран Ути и неговите тенджери, а последният от септември ще трябва да си търси друг ефир за изява.

Въпреки дългогодишния си стаж с готварската шапка, един от най-колоритните ни тв. готвачи Ути Бъчваров си отива, за да отстъпи мястото си на щерката на Димитър Цонев, потресени са колегите на възпълния сладур в Канал-1. Мъгляв и загадъчен остава за всички въпоса, дали щерката на Митко Цонев е била избрана за водещ на новото кулинарно предаване с конкурс. Иначе оперената млада дама

От септември Ути Бъчваров ще си търси друга телевизия
От септември Ути Бъчваров ще си търси друга телевизия

вече дори се хвали със своя продуцентска къща, която носи атрактивното наименование „Билионер”.
Освен, че щяла да се възползва от изпитания метод – канене на популярни гости, Деси Цонева се заканва да ни изуми със своите завидни готварски умения. Приоритет в предаването й изненадващо щели да бъдат рецептите, посветени на бебешката кухня. Нека, не забравяме, че Деси не е само дъщеря на Димитър Цонев. Отскоро тя е и снаха на легендарния Янчо Таков и майка на неговия внук. Така, че съвсем естествено е приоритет в кухнята на младата майка да имат детските супички и пюренца.

Ути Бъчваров си отива, но майтапите и гафовете му в ефир остават! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Аууу, ако и рецептите й са сладки като нея, горките деца ще хванат диабет!
    Неее, мерси, няма да ме накарате пак да гледам Канал 1!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *