Дъщерята на Брендо с 10 имота в София

0

Засилва се мнението, че Лара Банева е отвлечена за откуп

Дъщерята на Брендо отвлечена за откуп?
Дъщерята на Брендо отвлечена за откуп?

Малката дъщеря на Евелин Банев – Брендо, притежава доста имоти в централната част на София, показа справка в Търговския регистър. На името на отвлечената Лара са записани магазини и сгради, които се дават под наем за доста солидни суми. Основен съдружник на десетгодишното дете е нейната по – голяма сестра Александра, която е на 17 години.

Двете дъщери на Брендо притежават документи и за няколко луксозни апартамента, които поделят с майка си и баща си. Сред жилищните имоти са няколко апартамента на булевард „Мария Луиза” № 50, а всички те са в една страда. Жилищата са с доста голяма площ. На името на Лара Банева е записан и парцел в зона Г – 14 с площ от около 315 квадратни метра. Сред другите имоти на отвлеченото дете са апартамент на ул. „Граф Игнатиев” с площ от 112 квадратни метра и подобен на улица „Оборище”.

Лара Банева
Лара Банева

Семейство Баневи имат и няколко сериозни имота на булевард „Витоша”, чиято площ е от по около 100 квадратни метра. Също така притежават и сграда, в която има известен магазин за мъжка мода.

Лара Банева учи в частното школо „Свети Георги”, което е сериозно охранявано. Според достоверни източници, училището се намира в близост до Южен парк и е много трудно там да бъде извършено покушение. 10 годишната дъщеря на Брендо има интереси към рисуването и IT технологиите.

От следствието отново излязоха с неофициална информация, че по всяка вероятност Лара е отвлечена за откуп.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=uqhHLxz25o0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *