Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Дъщеричката на Чочо Попйорданов в писмо до Дядо Коледа: Върни ми татко!

Чочо и ДаниелаМалкото Кате, което остана без баща седмици преди да бъде осиновено,  толкова много страдало и  тъгувало по починалия Чочо, че в писмото до Дядо Коледа  накарало майка си да напише на добрия старец, че не иска никакви други подаръци от него, а само татко й да се върне.

Спътницата в живота на Чочо Попйорданов – Даниела, едва скрила сълзите си от малкото момиченце, но все пак  подробно изпълнила молбата на детето и дори тайно отправила молитва тя да се сбъдне.

Както всички знаят, момиченцето не е биологичното дете на Даниела и Чочо,  то е осиновено от двамата след дълги преговори със социалните служби. Катя била привързана дълбоко  и към двамата, защото те идвали при нея в дома, а понякога я взимали и вкъщи. Детето знаело, че това ще са новите му родители и страшно се радвало. Точно заради него актьорът направи най-голямата жертва в живота си – спря да пие, за да докаже на социалните, че може да бъде добър родител.

Дни преди да си отиде от този свят, актьорът взел категоричното си решение, че детето, което посещавали от доста  време в дома, трябва незабавно да бъде осиновено и да не протакат повече. Документите били подписани и само след седмица актьорът щял да има така жадуваната дъщеричка, когато нелепо почина на гробищата, плъзгайки се до необезопасено стълбище.

Даниела изживя два кошмара едновременно. Огромната скръб по починалия си любим и внезапното пристигане на желаната дълго от двамата дъщеричка в опустелия дом. Екатерина помогна на новата си майка да се справи със скръбта, защото като всяко дете имаше нужда от грижи и внимание, а те пък не позволиха на Даниела да се отдаде на скръбта си и да изпадне в депресия. Тя трябваше да е добра и усмихната в името на момиченцето и да не го разстройва със сълзи.

По някакъв начин обаче е успяла да му предаде скръбта си, защото Катето понякога плаче за татко и пита кога ще се върне. Сега двете ще карат първата си Коледа заедно и майката се е постарала момиченцето да започни този ден. Десетки подаръци ще го чакат под елхата, само татко никога…

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *