Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Държавата във война с Валентин Златев! Затвориха „Лукойл“ !

Танов и Дянков "нашамариха" Валентин Златев

Танов и Дянков "нашамариха" Валентин Златев

„Лукойл” преустановява дейност. Агенция „Митници” затвори складовете на нефтената рафинерия заради липсата на техника, която да отчита колко гориво се пуска на пазара. „Лукойл” са били предупредени преди година, но така и не са спазили новите изисквания.

 

Шефът на „Митници” Ваньо Танов заяви, че компанията може да получи лиценза си обратно, едва когато монтират измервателната техника. Няма опасност от криза с горивата, успокоява Симеон Дянков. „Лукойл” има запаси за един месец. След това, ако се наложи, ще се внася от други страни.

Танов и Дянков безкомпромисни към "Лукойл"

Танов и Дянков безкомпромисни към "Лукойл"

 Държаният резерв също гарантира стабилност на пазара.

След акцията на агенция „Митници”, директорът на „Лукойл” – България Валентин Златев е поискал среща с Ваньо Танов и финансовият министър Симеон Дянков. Известно е, че премиерът Бойко Борисов и петролният бос са в близки, приятелски отношения. Затова вероятно сложната за „Лукойл” ситуация бързо ще бъде решена.

Ваньо Танов заяви, че „Лукойл” – България и нефтената рафинерия в Бургас са разследвани от две години. Не е изключено да бъде сезирана и прокуратурата за разкритите нарушения.

Шефът на „Митниците” е категоричен, че няма да се направи компромис с „Лукойл”. Както всички останали, така и те трябва да монтират устройствата, които са свързани директно с НАП.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *