Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Дарина Павлова възкреси „Мултигруп“ отвъд Океана

Дарина Павлова

Групировката на Илия Павлов“Мултигруп“ продължава да съществува, но в САЩ, разкриват български емигранти отвъд Океана. Близки фирми до вдовицата на разстреляния бос Дарина Павлова работят под легендарното име на холдинга.

След смъртта на Илия Павлов, съпругата и децата му се преместиха в семейното имение в САЩ. В България „Мултигруп“ беше разбита само месеци след убийството на боса. До момента се смяташе, че Дарина Павлова харчи милионите от наследството на мъжа си. Оказа се, обаче че вдовицата е продължила бизнеса на убития си съпруг, макар и в по- малки мащаби.

8 фирми, близки до Павлова, възкресиха позабравената у нас групировка „Мултигруп“ . Дейността им е свързана транспортни и куриерски услуги, както и с логистика. Според български емигранти в САЩ, бизнесът на новия „Мултигруп“ върви доста успешно.

Групировката на Дарина Павлова се радва на добро име в Щатите и се рекламира в десетки печатни издания. „Мултигруп“ спонсорира един от българските вестници отвъд Океана – „България сега“. Рекламата на холдинга е разположена над логото на изданието, заема и цялата последна страница. От вестника не съобщават дали Дарина Павлова им е спонсор, но разкриват, че агенция, собственост на българка, поръчва рекламите на „Мултигруп“ .

Бащата на покойния Илия Павлов, Павел Найденов признава, че е напълно възможно „Мултигруп“ да продължава да съществува в САЩ, тъй като синът му развивал бизнес и там. Найденов предполага, че ако холдингът все още действа, се ръководи от снаха му Дарина Павлова. Бащата на убития бос обаче не разкрива повече подробности. Въпреки че е в добри отношения с Дарина Павлова, Павел Найденов не се вижда често с нея, а внуците си признава, че не е виждал от години.

Бащата на Илия Павлов за отношенията си с Дарина Павлова. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Дарина Павлова възкреси „Мултигруп“ отвъд Океана

  1. Даниел Отговор

    18.02.2012 в 22:00

    куха лейка.

  2. Гошо Отговор

    20.02.2012 в 9:55

    Кой казва, че Илия е убит? Именно той ръководи бизнеса. Мулти бяха много навирили глава и трябваше да се разтурят и инсценировката беше наложителна. Луканов, Илия, ВИС, СИК и т.н. Това е история. Блаженни са вярващите…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *