Дарина Павлова ще ражда бебе на 50!

0

Дарина Павлова и младия любовникДарина Павлова отново е почувствала  майчинския инстинкт и страшно иска да стане мама  за пореден път, споделят  хора от най-близкото обкръжение на самата милионерска наследница. Бизнес дамата е романтично и безнадеждно затънала до ушите и влюбена  в 20 години по-младия си  приятел – италианския актьор Джулио Берути. Двамата са задено близо година  и очевидно мадам „Мулти“ иска да скрепи и без това крепката им връзка с дете.

Джулио няма нищо против да стане татко, докато Дарина трудно ще стане мама. Тя  на 50 години, а на тази възраст могат за забременеят 0,01 процент от жените. Но това не важи за жените с много пари. Милионерката обсъжда с лекари дали могат да я оплодят ин витро.  Даже разучава и идеята да потърси сурогатна майка, за да не разваля фигурата си.

Сега животът на влюбената двойка прилича на приказка. Когато двамата са свободни, веднага летят до някой скъпарски курорт да прекарат няколко дни в лукс и любов. Но тъй като Джулио е по-млад с 20 години, милионерката иска да го върже към себе си с тяхно общо отроче.   А той пък бил съгласен. Защото макар и известен и красив, все още не е достатъчно богат, за да си позволи лукса, който любимата му предлага.

Павлова има деца и не се е засилила чак сега да става първескиня. Заварената й дъщеря Венцислава живее в Дубай и рядко се вясва да види какво прави мащехата й. Собствената й дъщеря Паола си е избрала Америка за да гради кариера и също радко успява да се откъсне от работата и ангажиментите си.  Синът й Илия Павлов младши е най-близо до нея – в рестижен лицей в Швейцария, но също си има собствен живот и не се държи за полите на мама.

Дарина е силно обнадеждена и от новата тенденция жени на найната възраст да раждат деца, след като техните вече са излетели от гнездото и да изкарват с тях втора младост. Така че мечтата й да заживее с Джулио законно и да си гледат бебето съвсем не е химера и е абсолютно изпълнима.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/_XxRFU5R0tQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *