Дарина Павлова се запусна – дебелее и задържа вода – с видео

0

дарина павлова дебелаДарина Павлова изненада всички с необичайно едрата осанка, която разходи по червения килим в Рим. В края на миналана седмица Мадам „Мулти“ се появи на премиерата на българския филм „Тилт“ в италианската столица и шокира всички присъстващи с визията си.
Какво се е случило с Дарина?, питаха изумени родни особи, уважили събитието.
Вдовицата на Илия Павлов винаги е била пример за финес и елегантност. Всеизвестен факт е, че навремето тя е била една от най- големите хубавици в елита и преди да се залюби с покойния бос Илия Павлов дори е заработвала хонорари като модел.
Днес обаче от красотата й няма и следа. Единствено физиономията й все още издава, че тази жена някога е имала необикновен чар. Макар да наближава 50-те, по лицето на Дарина Павлова няма нито една бръчка. Разбира се, това не се дължи на идеални гени или на здравословен живот, а на уменията на напредналата пластична хирургия и любимия на всички жени лифтинг.
Фигурата на Дарина Павлова обаче вече съвсеем не е толкова перфектна, колкото лицето й. Подути прасци, едри рамене и дарина павловазакръглено коремче ясно издават, че в последните месеци госпожата е добавила поне десетина килограма върху снагата си.
Според нейни приближени негативният ефект се дължи на нарушена обмяна на веществата и задържането на вода и соли в организма й. За да спре дебелеенето Мадам Мултигруп дори посетила един от най- изтъкнатите диетолози в Италия, но въпреки хранителния режим, изготвен от него, промяна няма.
Дарина Павлова е много притеснена за себе си. Задържането на вода е много опасно не само защото качва килограми, а и защото може да наруши функциите на всички системи в организма, обясняват приближените й.
Преди време Дарина Павлова беше на крачка от сватба с италианския премиер Силвио Берлускони! Но впоследствие взаимоотношенията им се разсъхнаха! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *