Лайф! Дарина Павлова се забавлява с младото си гадже в Монако

0

Дарина и ДжулиоДарина Павлова заведе на на суперлуксозно пътешествие последния си любим – Джулио Берути.

Той се подвизава и като пиар и като актьор и не присъствал на големия купон за 50-тата й годишнина. Според него причината била снимки в Торино за нов филм, от които нямал как да избяга. Според нейни приятели обаче тя не искала да скандализира високопоставените си 400 гости в наетия за тържеството замък с 28 годишния си любовник, на когото спокойно би могла да бъде майка . И за да не дава воля на клюките и подмятанията, решила да отпразнува още веднъж рождения си ден, но само с него.

Дарина и БерлускониТя завела младото си завоевание в Монако и двамата отседнали в единия от двата диамантени апартамента на легендарен петзвезден хотел. Само една нощувка там струвала 7000 евро, но това изобщо не смутило вдовицата, която даде над 100 хиляди евро за рождения си ден. Двете гълъбчета  се настанили в лукса, хапвали в най-известните заведения, пръснали още първата вечер 10000 евро в казиното, а след това се подкрепили с най-скъпото шампанско и най-изисканото меню в заведение, в което ходят само милионери.

Джулио купил скромен подарък на любимата си, а тя му купила маркови дрехи, парфюми и златен часовник от бутиците. Те прекарали цели три дни в апартамента си, като излизали да похапнат, или да се забавляват с шопинг и игра на рулетка. Берлускони отдавна е забравен, а сега със седемгодишната присъда за секс с непълнолетна си има достатъчно грижи и няма време да ревнува Дарина от Джулио.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/dYo7KQ8Zc1U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *