Дарина Павлова се подмладява с кръв

0
Дарина Павлова

Вдовицата на Илия Павлов– Дарина, опъна бръчки и изглади лицето си, използвайки собствената си кръв. Нейна приятелка се предложила в Лондон на същата модерна сред хайлайфа процедура.

Дарина се разкрасила с т.нар. стимулираща терапия два пъти годишно. Цената не била никакъв проблем – една процедура струвала 1650 паунда 2000 евро или 4000 лв.). Екипът на известния парижки дерматолог Даниел Систер се погрижил българката да получи най-доброто обслужване в неговата клиника.

Терапията траела по-малко от час. При нея се взима кръв от вена на ръката на пациента. „След това след бърза центрофуга кръвта се разделя на кръвни клетки и серум.

Мая Илиева

Серумът се обогатява с коктейл от витамини и аминокиселини и се инжектира обратно в лицето“, обясни метода популярен български хирург.

Новината за терапията бързо плъзнала сред българските богаташки. Така и други ВИП вдовици – Ангелинка Димитрова, бившата жена на Константин Димитров – Самоковеца и Мая Илиева – на Георги Илиев, решили да се подмладят с кръв. Единствените им оплаквания били, че повърхностните обождания са доста болезнени, но неприятното усещане било за кратко.

„Серумът, в който се инжектира в кръвта ви, не крие никакви тайни способности. Той просто е богат на натурални протеини. Чрез възможностите на мезотерапията, в която се използват игличка, д-р Систер вкарва обогатения серум в слоевете на кожата“, обясни българският лекар, пожелал анонимност.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *