Дарина Павлова се омъжва за Берлускони, твърдят италианските вестници! – с видео

0
darina1
Вдовицата на Илия Павлов, Дарина Павлова

Skandalno.net Ясновидката Теодора Стефанова, която непрекъснато се саморекламира като личната гадателка на Силвио Берлускони /нещо, което италианският премиер не е потвърдил никога публично/ отново излезе с пикантни предсказания. Според нея в най-скоро време България и Италия ще си станат много близки, тъй като Берлускони ще вземе за своя поредна съпруга вдовицата на разстреляния като куче мултимилионер Илия Павлов.

Дали Теодора вижда всички тези събития в кристалното кълбо или чете, анализира и си прави съответните изводи, от публикациите в жълтите италиански издания – e трудно да се каже. Но така или иначе дамата предрича блестящо богаташко и

Берлускони- милионер,политик и палавник- три в едно!
Берлускони- милионер,политик и палавник- три в едно!

светско бъдеще на Дарина Павлова. Не е трудно и без да си ясновидец, да направиш подобно предсказание, след като папараците са уловили веселата вдовица Дарина да се развява по бански около басейна на милиардера Берлускони. Както и да се вози в един самолет с него, но не какъв да е – а правителствената летяща машина на Италия. Сладострастникът Берлускони пък напоследък винаги намирал време да се появи на рождените дни и други лични празници на Дарина Павлова.

Женкарят Силвио Берлускони със застаряването си отказа да прикрива слабостта си към нежната половина на човечеството. И

Силвио и Дарина най-сетне ще озаконят връзката си!
Силвио и Дарина най-сетне ще озаконят връзката си!

непрекъснато демонстрира, че не е мъж само за една жена. Нещо повече – след като видимо опъна бръчки / очевидно не без помощта на скалпел/ премиерът започна да налита на млади момичета и е почти на крачка от това- скандално да го обвинят в педофилия. Поради тази причина не са малко наблюдателите, които смятат, че това уважително отношение на италианския премиер към Дарина Павлова има всъщност друга заветна цел – Силвио Берлускони да се приближи възможно най-близко до хубавата дъщеря на веселата вдовица. Пък – каквото дойде.

Дали Дарина Павлова ще стане светска лъвица в европейски и планетарен мащаб в случай че Берлускони й наниже брачна халка, времето ще покаже.  Skandalno.net
Виж защо жените харесват Силвио Берлускони! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *