Дарина Павлова сама пуснала слуха, че е любовница на Берлускони

2

pavlova1Дарина Павлова сама пуска слуховете, че е дамата на сърцето на Силвио Берлускони. Съмнението се прокрадна в италианската преса, след като фризьорът на веселата вдовица даде интервю, в което твърди, че италианският премиер е лудо влюбен в клиентката му.

Коафьорът Масимо Топо твърди, че Берлускони никога не си е плащал за секс, тъй като имал сериозна връзка. Именно Дарина Павлова е интимната приятелка на премиера, освен нея няма други, казва фризьорът. Топо узнал

Дарина беше гост на официалния обяд при Берлускони в чест на Борисов
Дарина беше гост на официалния обяд при Берлускони в чест на Борисов

истината от самата Павлова, която е негова редовна клиентка.

Италиански журналисти обаче надушили заговор между българската милионерка и фризьора й. Няма как г-н Масимо Топо да разгласява тайни на богатата си клиентка, освен ако тя не му е позволила. Рискува името и бизнеса си, ако си позволява подобни своеволия .

Дарина Павлова явно иска да се сдобие със слава и значимост във висшите кръгове на обществото в Рим, като злоупотребява с познанството си с Берлускони, заключават на Апенините.
Вдовицата на Илия Павлов се запознава с италианския премиер в САЩ през 2005 г. Оттогава двамата са засичани на няколко пъти заедно.

Берлускони си пада по доста по- млади момичета
Берлускони си пада по доста по- млади момичета

Берлускони дори отиде на рождения ден на Дарина през 2008. Именно оттогава тръгнаха слуховете, че двамата са любовници. Двамата обаче никога не са виждани да интимничат. А и от всички секс скандали около Берлускони, стана ясно, че си пада по- доста по- млади жени от Павлова.

Отдавашна мечта на Дарина Павлова е да се впише в италианския хай- лайф. Тя дори разпродаде доста имоти отвъд Океана и си купи мезонет в центъра на Рим. Няма по- подходящ човек от самият премиер, който да й отвори вратите към висшето общество на Апенините. skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *