Дарина Павлова призна за секс аферата с Берлускони: Заедно сме от 8 години!

1
Дарина Павлова и Силвио Берлускони

Госпожа Мултигруп разкри истината за връзката със Силвио Берлускони пред италиански медии

Хубавата вдовица Дарина Павлова най – накрая проговори и призна за любовната си афера с бившия премиер на Италия Силвио Берлускони. Пред италианското списание „Оджи” тя разкри, че връзката с всеизвестния любител на женските прелести й е доставила неизмерима наслада, каквато рядко се случвало на която и да е жена да изпита.

Дарина Павлова и Силвио Берлускони

Дарина разкри, че с Берлускони се запознали в американската столица Вашингтон, където има наследствен имот от починалия си съпруг Илия Павлов. Скоро след това се срещнали само двамата и тогава дали старта на своята връзка. Най – силно запомнила първата нощ в съвместния им живот, която буквално била „огън и жупел”.

„Беше недабравимо, страхотия. Никога не мога да забравя това преживяване, защото беше невероятно, да, точно невероятно. Силвио е уникален мъж, който не е роден да бъде само с една жена” – разказва красивата вдовица пред италианците.

Дарина Павлова не смята, че е еднаква с останалите любовници на Силвио Берлускони и е категорична, че за нея на първо място е любовта. Тя не се впечатлявала от 130 любовници на бившия премиер, защото тяхната връзка била изградена преди всичко върху обичта, уважението и взаимното доверие. Въпреки всичко, в последните месеци донякъде била разочарована от някои приближени до Берлускони.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *