Дарина Павлова и Мел Гибсън с интимна вечеря на свещи

0

Г-жа Мултигруп цяла нощ в стаята на звездата от „Смело сърце”

мел гибсънНевероятно пикантна клюка за гореща връзка между Дарина Павлова и суперзвездата Мел Гибсън разтърси столичното светско общество. Новината за близост между двамата избухна, след като зорки папараци изловиха красивата българка да влиза в стаята на актьора във вечерта преди отпътуването му от София, оставайки там чак до сутринта.

„Това нещо се случи. Дарина се появи при невиждани мерки за сигурност, защото явно се опитваше да се прикрие. Въпреки това бе забелязана от доста хора и няма място за съмнение – остана при него да ранни зори. Когато дойде загасиха осветлението, за да не може да се снима”, разказва очевидец.

Дарина ПавловаЗапознати издадоха, че Дарина Павлова била сред малцината поканени на прощалната вечеря, която Мел Гибсън организирал в панорамния бар на хотела в който е отседнал. Освен нея на партито присъствали други видни българи, които дали обет да запазят в пълна тайна какво се е случвало и да не коментират кой друг е бил там.

Други пък допускат, че Дарина Павлова не е имала вечеря на свещи с Мел Гибсън, а просто търси начини да навлезе в световната киноиндустрия. Съвсем наскоро се заговори, че тя има сериозно желание да инвестира в холивудските продукции и дори си спретна среща със Силвестър Сталоун на снимачната площадка в София.

http://www.youtube.com/watch?v=7G0Tt0JpH28

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *