Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Даниела от Бургас печели „Мис България“

Даниела Мис БългарияМомичето, което наистина ще стане Мис България в събота, не се появява в нито един скандален кадър от началото на предаването досега.

То не краде вибратори, напротив, слагат ги в леглото му, докато спи, не си оставя гащите в леген и не ги забравя там по една седмица, не участва в мръсни заговори, не крие бурканчетата със сладко, не пиянства до сутринта, пречейки на другите, не се кара с останалите и нито дума не е промълвило за себе си. Мнозина от зрителите даже не знаят, че е в предаването. До такава степен миската е покрита от камерите.

Дали това е добър ход, само продуцентите си знаят. Защото не може фаворитката да изскочи от нищото и да се окичи с короната.   Тя няма как да е мълчала цял месец, да е кротувала като мишка, да не е имала мнение по нито един въпрос, а ако е така пък, просто не е за Мис България. То бива сдържаност, но тук опира направо до безличност, благодарение на услужливите камери. Боряна презервТака че на всички ще ни е любопитно как хубавата Даниела от Бургас ще грабне короната, когато досега е отваряла уста само при номинациите очи в очи. Как ще се сетят зрителите за нея, когато се е появявала само в общите битки и то като част от фона. Най-вероятно е подготвено някакво състезание, на което тя ще блесне и ще сложи всички в задния си джоб.

И тъй като едни татуирани, други с голи снимки, трети скандалджийки, четвърти интригантки, пети с вибратори, шести с мръсни гащи /всичко това ни беше внушавано и показвано цял месец/ изведнъж ще излезе едно идеално същество, което никога в нищо не се е забърквало. И зрителите ще си кажат – брей – имало и една свястна! Нагласено, та дрънчи. Но нима всички конкурси не са такива?

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *