Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Даниела Колева от „Часът на мама” крие 4 аборта

Даниела Колева

Страхувала се, че ще остане без деца

Въпреки че Даниела Колева на телевизора с нищо не издава за личните си проблеми и се старае да е вечно усмихната, водещата на „Часът на мама” е преживяла истински кошмарен период в своя живот. Дълго време тя не успявала да зачене, а когато щастието й се усмихвало, винаги ставало нещо нередно.

Самата тя споделя, че още от детските й години, нейната най – голяма мечта е да има голямо и щастливо семейство. След големи перипетии и много трудности, най – накрая намерила мъжа на своя живот Росен Добрев и двамата сключили брак. Първото нещо било да се подсигурят с потомство, но съдбата им изиграла лоша шега.

Даниела Колева

Тази толкова лесна на пръв поглед задача се оказала непосилна за младото семейство и за известно време животът им се превърнал в ад. С течение на времето преживяла цели четири аборта, от които вярата й в щастието съвсем се разколебала. Важното обаче е, че в крайна сметка всичко минало и сега има цели три деца.

„Тогава бяха най – тежките години в моя живот. Дори след раждането на първото ми момче, не мислех да се отказвам и исках да имам още деца. Още като младо момиче това ми беше мечтата – да имам цяла къща с дечурлига, за които да се грижа. Нещата обаче не ставаха и се заредиха аборт след аборт” – споделя водещата със сълзи на очи.

В крайна сметка, упоритостта на Даниела Колева надделяла над лошото и така се родил вторият й син. След няколко години със съпруга си започнали да работят за трето дете, което също се появило след доста перипетии. За да се изравнят силите обаче, съдбата решила да се покаже благосклонна и дарила щастливите родители с едно малко момиченце.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Даниела Колева от „Часът на мама” крие 4 аборта

  1. красива Отговор

    24.11.2012 в 14:46

    А вас какво ви засяга с колко аборта била Даниела Колева-Поне е красива и образована-Гледайте ваще аборти и ващи келяви деца-дето ги изхранвате от гнусните си драсканици!

  2. красива Отговор

    13.09.2018 в 17:51

    Келяви деца….може би тя е келява със своята застаряваща красота и болен мозък. Да не забравяме че тя самата разказваше за абортите си в „На кафе“. Ноя явно силикона и се е вдигнал в мозъка и е забравила.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *