Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Данчо Лечков и аверът му Димитър Джамов заподозрени за две убийства!?

dan4o le4kovВъпреки че Йордан Лечков беше възстановен на кметският пост в Сливен, скандалите около него и негови приближени не секват. Противниците на легендарния футболист, предвождани от Радостин Русев- Радото, бивш авер на Лечков, го обвиниха, че е свързан с убийствата на Александър Тасев и кмета на Елин Пелин Янко Янков. Според тях, Лечков и негови приближени най- много са се облагодетелствали от смъртта на двамата.

Кметът на Елин Пелин Янко Янков беше убит през 2007, две седмици преди кюстендилският бизнесмен Александър Тасев.

Според опозицията на Данчо Лечков в Сливен, близкият приятел на четвъртият в света, Димитър Джамов, отстранява

димитър джамов

димитър джамов

хора по поръчка на легендарния футболист. Димитър Джамов е близък приятел на Лечков от следата на 90- те, когато все още гравитира около силови групировки.

Причината за убийствата на Тасев и Янков е войната за надмощие в газоснабдяването. Приживе фирми на Александър Тасев отговарят за доставките на синьо гориво в Сливен, както и в Елин Пелин, благодарение на приятелството си с кмета Янко Янков.

След убийството на Тасев, Лечков и

Лечков и Джамов са стари приятели

Лечков и Джамов са стари приятели

негови авери завладяват освободената ниша. Сливенският кмет дори продава колата, в която е бил застрелян кюстендилския бизнесмен.

Йордан Лечков и Димитър Джамов бяха съсобственици на застрахователната фирма „Зора Инс”, която не получи нов лиценз през 1998. Съмнителните връзки на бившият борец Джамов с престъпни организации получиха потвърждение след двата атентата, в които оцеля.

Най- откровеният враг на Лечков, Радостин Радев, го обвинява и в отклоняване на средства за общински поръчки към фирми на плешивия футболист и негови авери.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *