Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Данък „секс“ въвеждат американците!

Американците ще си плащат за всяко плътско удоволствие

Американските власти са решили да попълнят липсите в държавната хазна, породени от кризата, като наложат данък на интимните отношения на жителите си. Иновативният данък е предложен от проф. Стивън Картър, който се труди в университета в Йейл. Ученият е изчислил, че ако всички 200 млн. американци, които правят секс дават по 2 долара на полов акт, то държавната хазна ще набъбне с над 10 милиарда долара. Професорът е достигнал до сумата, като се обосновава на последната статистика, която сочи, че всеки американски гражданин е сексуално активен поне 2 пъти месечно.

Американските власти са решили да се справят с кризата, като наложат 2 долара данък за секс на своите граждани

Във връзка с новия предложен данък от министерството на здравеопазването обявиха, че от 01. 08. 2012г. медицинските осигуровки на гражданите им ще поемат разходите им за контрацептиви.

Още преди няколко месеца пък американските власти взеха решение, работодателите в САЩ да внасят допълнителни суми на своите работници, които ще послужат за осигуряването на безопасен секс или в случай, че техен подчинен има стерилитет, или трябва да направи аборт. Американските власти обмислят много сериозно съвсем скоро да въведат данъка, предложен от проф. Стивън Картър, защото той ще покрие поне една малка част от огромния външен държавен дълг на страната.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Данък „секс“ въвеждат американците!

  1. Гошо Отговор

    06.03.2012 в 11:37

    Дянков къде си бре, как може американците да те предварят. Още другата седмица да си го въвел. Консултирай се с когото требе и още тая седмица да влезе на второ четене при Федоската. Ама стига с тия гафове че хазната хептем я овапца. И докладвай на премиера, оти зле ти се пише.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *