Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Данъчните погнаха Галена, ровят откъде има пари за нова къща

Новата власт подгони певицата

галенаПоп – фолк звездата Галена сякаш се изгуби в последно време и повече от месец никой не чу нищо за нея. Оказа се, че певицата има сериозни проблеми с властите във Велико Търново, които по незнайни причини подновиха разследването за строежа на огромната ѝ къща там, която по някакво странно стечение на обстоятелствата е тупната посред местен резерват.

Припомняме, че преди около 4 години, Галена и мъжа ѝ Галин имаха големи главоболия заради строителството на имота си. Тогава ги погнаха по две направления, като основното беше нередовен документ, подписан от РИОСВ в старата столица. Къщата бе заплашена от събаряне, защото имаше строги нарушения на законовите разпоредби. Някак си нещата бяха замазани, няколко незначителни чиновници наказани и работата се свърши.

Да, но преписката по случая наскоро била изровена по нареждане директно от Министерството и следствието възобновено. Галена зяпала от почуда, когато я привикали за пореден разпит. Споделила, че след толкова години вече е забравила всичко и не вижда смисъл да отварят старите рани. Поведението на чиновниците обаче ѝ се сторило доста подозрително, за което тя сподели пред свои колежки:

Галена и Галин„Чини ми се, че има нещо тенденциозно в цялата работа. Четири – пет години минаха оттогава и сега като от гръм от небето – давай документите, вади пари, губи време. Ами ще им ги дам, ама тези същите хора ме проверяваха тогава, не вярвам сами да са проявили инициатива”, каза Галена.

Хора от местните екоорганизации са категорични, че разрешенията за строителство са дадени по „другия начин”. Имотът се намира в защитена местност, в която строителството само по себе си е незаконно и застрашава съществуването на животинските видове в зоната.

Галена – Душата ми крещи:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *