Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Данъчните гушват 1. 05 милиона от печалбата на тотомилионера Русимов

Тотомилионер Росен Русимов

Тотомилионер Росен Русимов

Парите от тотото приведени по сметка, НАП готови за скок

Сагата на тотомилионера Росен Русимов от Перник и данъчната администрация се заплита още повече, вместо да се прояснява. Сигурни източници издадоха, че парите от Спортния тотализатор са преведени на късметлията около седмица преди Коледа в личната му сметка, но тя все още продължава да е под запор. Основната причина за това била, че тото печалбата се водела задължение от трето лице към длъжник, какъвто в случая е новият милионер.

Специалисти обясняват, че според законовите разписания, от Приходната агенция имат право да блокират сметки на длъжник, по които се очаква да има някакви постъпления. Забраната за теглене на суми ще приключи, когато свършат всички ревизии срещу него в качеството му на физическо лице.

Тотомилионерът Росен Русимов

Тотомилионерът Росен Русимов

Само една седмица, след като Росен Русимов удари почти пет милиона печалба от невероятния джакпот, му беше връчена заповед за ревизия. До този момент единствено е сигурно, че от неговите пари ще бъдат отнети около 1. 05 милиона лева. От тях 700 бона са главница, а 350 000 начислени лихви поради забавяне на плащането.

Дни преди Коледа пък Русимов демонстрира завидно безгрижие и събра погледите на цял Перник, след като организира невиждан купон в една от елитните механи на града. Чисто голи кючекини забавляваха гостите на тотомилионера, а сервитьорите на заведението имаха заповед да не оставят празно по масите. След края на тържеството се пусна слух, че Росен е платил повече от 20 000 лева сметка.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *