Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Данъчни погнаха длъжниците по телефона, всички ли обаче?

dan1Данъчни погнаха длъжници по телефона и се оказа, че за нула време са събрали над 15 млн. лева. Колко просто било. Обаждаш се на някой, който забравя да си плаща налозите и му казваш, ама мноооого любезно: Мой човек, дължиш тук едни милиони на хазната, бъди така добър да си платиш. И онзи отсреща вземе, че си плати. Или пък ако все пак е закъсал заради кризата, се договаря dan2да се издължи на вноски. Значи – можело, щом се наложило.
Сега се канят да направят същото с глобените от КАТ джигити. Те хем карат като умишлени убийци по скапаните пътища на родината, хем заплашват невинни хора, хем повечето от тях са сред най-богатите в страната, хем не си плащат…
И точно тук осиромашалия и ограбван ежедневно, в това число и от държавата си българин, не е наясно да се зарадва ли, че най-сетне вижда някаква справедливост. Или да псува много повече от среднодневната си доза люти попръжни. Защото точно на принципа: От босия – вземи и цървулите, него не го оставят на мира нито за миг, ако dan3дължи данък, или някаква такса дребна, или пък от немотия е прескочил вноската по кредита си. Големите длъжници обаче в тази държава от 20 години насам са обект на ухажване и добри обноски точно от вси страни. Някои големи длъжници станаха богаташи точно защото станаха големи длъжници – някои борчове никога няма да се върнат. Спомнете си историята с кредитните милионери, които срутиха държава в края на миналия век.
И все е било така. И хазната се пълни от сиромасите в тази държава, и цената на кризата, разбирайте – милиардите на финансовите акули, пак той- сиромаха, я плаща!
Виж топ-3 на любимите парчета на данъчните! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Данъчни погнаха длъжниците по телефона, всички ли обаче?

 1. адв.Галин Искров Отговор

  14.04.2012 в 13:25

  Един от тези ИЗМАМНИЦИ е СЪБКО МУЛЕШКОВ от гр.Панагюрище !!!
  Обяви-Измами от Събко Мулешков „КУПУВАЧ“ на фирми със задължения : „Купуваме фирми със задължения VIP“,“ Топ Оферта №1 – ОБАДЕТЕ СЕ „,“ Професионално юридическо съдействие на фирми“,“ Изкупуваме фирми с финансови проблеми „,“Решавам проблеми на търг. дружества“,“Реално правно съдействие на фирми“ и др.

  Цитирам една част от такива „ОФЕРТИ“-

  “ Купувам фирми и търг. дружества със задължения независимо дали към НАП, НОИ, БАНКИ, ЛИЗИНКОВИ КОМПАНИЙ,КОНТРАГЕНТИ и др. Веднага освобождавам собственик-управител от всички задължения финансови и юридически! “ ГАРАНТИРАМЕ “ възможно наЙ- добрата цена която със сигурност ще вие изгодна. Процедурата се подготвя от “ КОРПОРАТИВЕН “ адвокат. След Зделката със нас забравяте че сте имали фирма и проблеми. ЗДЕЛКИТЕ се извършват само в гр.СОФИЯ и гр.ПЛОВДИВ. ТЕЛ. за връзка – 0889648432 , 0896948733 , 0887815106 ,0884775960 и много др. „…….

  След прочитане на такава „ОБЯВА“ на всеки средно интелигентен собственик или управител на фирма му става ясно, че авторът е много неграмотен писменно и изобщо не е запознат с материята. Заблуждава хората,че има възможност да ги „СПАСИ“ от задължения към БАНКИ и ЛИЗИНГОВИ КОМПАНИИ. Всеки знае, че няма такава правна възможност в РБ. Ако наистина авторът ПРИТЕЖАВА ТАКИВА СВРЪХ СИЛИ НЕЗЕМНИ , защо си ги хаби срещу „…НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА , КОЯТО ЩЕ ВИ Е ИЗГОДНА…“ , а лично не усвоява кредити и след това да използва своите „ВЪЗМОЖНОСТИ“ за “ СПАСЕНИЕ“. От посочените телефони са публикувани стотици обяви за тази „УСЛУГА-ИЗМАМА“ но подателят се представя с различни имена – “ фирма ТАНГРА ГАРД ЕООД “ , „адв. ПЕНЕВ“ , „адв. НИКОЛОВ“ , „ГЕНЧЕВ“ , „НИК“ , „СТОЙНОВ“ ,“ЗЛАТЕВ“,“ ЖОРО“. А всъщност авторът „СПАСИТЕЛ“ е Събко Мулешков от гр.Панагюрище. Напишете в ГУГЪЛ името му и ще разберете кой е този „СПАСИТЕЛ НА ЗАКЪСАЛИ ФИРМИ“ – един неграмотен човечец,който е излежал присъди за ИЗМАМИ и БЛУДСТВО !!! Заповядайте и в профила му във ФЕЙСБУК-Събко Мулешков- за да се насладите на обяви и бисери !!! Към настоящия момент публикува обявите си АНОНИМНО без да посочва име и населено място и за по-сигурен „УЛОВ“ на клиенти обявите са ВИП. „ПРИНЦИПИТЕ“ на този човечец са :“ ПЛАЩАЙТЕ И СЪЖАЛЯВАЙТЕ , ЧЕ СМЕ СЕ ВИДЯЛИ“ !!!

  П.П. – Само при мен „клиентите“ на г-н Мулешков, които са имали нещастието да се възползват от неговите „възможности“ са четирима.Предприели сме необходимото. „Специалитет“ на г-н Мулешков е след купуване на фирма, започва да изнудва предишния собственик на тази фирма. Заявява, че ако не „снесе“ още пари щял да сигнализира МВР.
  С гореизложеното предупреждавам потенциални клиенти да не попаднат в мрежата на Събко Мулешков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *