Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Дъмпела съди МВР и прокуратурата

Даниел Стефанов – Дъмпела

Дъмпела обмисля и по всяка вероятност ще заведе съдебно дело срещу МВР и прокуратурата, издадоха близки до почти оневинения за нападението над Багата мъж. Все още не е взето окончателно решение за това, защото адвокатите му първо искали да приключи разпита на всички свидетели, за да видят накъде ще задуха вятъра.

При всички положения обаче, Даниел Стефанов – Дъмпела бил повече от бесен на всички, които го изкарали едва ли не убиец, без лично той да има вина за наръгването на най – добрия български самбист. Според последните показания, в момента на наръчкването той е лежал на земята в несвят, след като бил нацелен с бутилка в главата. Изпадането му в несвят ще попречи и на свидетелските му показания, тъй като не помни нищо от момента на нападението.

Благой Иванов – Багата

Дъмпела бе свален от основното подозрение от показанията на засегнатия Благой Иванов – Багата, който лично заяви по време на разпит, че ударът с нож е дело на Иво Пилето. Самбистът дори бе подложен на експертиза която установи, че на показанията му може да се има доверие, защото е запазил напълно съзнание до момента на наръгването.

Семейството на Даниел Стефанов също е убедено, че той е напълно невинен и именно те настояват да си търси правата. Те са категорични, че просто е натопен от по – висшестоящи в йерархията бандити, които искали да го направят жертвено агне, за да се спасят самите те.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=sRa23DtDKC8

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *