Дами се сбиха за безплатни вибратори в Ню Йорк

1

Благородна инициатива за раздаване на 10 000 вибратора в Ню Йорк бе внезапно прекратена поради голямото стълпотворение от жени, желаещи да се снабдят с еротичното изделие.

Компания за производство на презервативи решила да привлече вниманието върху себе си, като обявила, че ще раздава на всички минувачки вибратори безплатно. Организаторите не били подготвени за гледката, която заварили. От ранни зори хиляди домакин окупирали мястото на промоцията и с нокти и зъби се мъчели да се доберат най-отпред. Настъпили скандали, ругатни, разменяли се обиди, даже се стигнало до ритане с токчета и скубане на коси.

Тълпата побесняла още повече, като разбрала, че промоцията се прекратява заради настъпилите безредици. Полицаи едва удържали възмутените жени, които се хвърляли като лъвици ту към стоката, ту към униформените. Вибраторите били наредени в колички за продажба на хот дог и това още повече възбудило апетита на дамите. Тъй като имало опасност от масово сбиване, от общината наредили промоцията да бъде прекратена. Дамите изливали яда си върху всеки мъж, който минел край тях. Внезапно тълпата подела висове по адрес на мъжката потентност.

Повече от дамите били дошли да вземат стоката на аванта и да се позабавляват и не очаквали, че всичко това ще премине в разправии, скандали и ще се превърне в безредица. Един вибратор се продавал по интернет за 40 долара и всяка от тях можела да си го позволи. Утешителното в случая е, че не само българите се бият за банани в новите вериги. Американките също ги последваха, само че за друг вид банани за многократна употреба.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/yblHWD2UHHs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Всички се правят на ощипани моми, че не ползват секс играчки, но когато има евтини вибратори или на безплатни ще се избият, защото си е благинка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *