Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Дамбовците бягат в чужбина – с видео

damboСкандалните олигарси Пламен и Йордан Стоянови – Дамбовците, които бяха арестувани при акция „Октопод” заедно с Алексей Петров, смятат да избягат в чужбина. Само седмица след като беше вдигната забраната им за излизане зад граница, братята гледат бързо да се покрият. Според запознати, Дамбовците ще се преместят в Гърция, където имат сериозни контакти.

Собствениците на „Екометал инженеринг” бяха освободени от ареста, тъй като не бяха открити доказателствата за съпричастност към престъпна група. Въпреки че бяха оневинени, бизнесът им е претърпял сериозни загуби. Не е изключено да напускат България от страх от повторен арест. Цветан

Арестът на Пламен Стоянов

Арестът на Пламен Стоянов

Цветанов се закани, че независимо от първоначалния неуспех, ще продължи да следи Дамбовците. Олигарсите също нямат да стоят със скръстени ръце – заканиха се да заведат дело в Страсбург и да осъдят България.

Пламен и Йордан Стоянови притежават хиляди декари земя около комбинат „Кремиковци” , където планирали да построят огромни жилищни комплекси. Фирмата им „Екометал” е най- голямото предприятие за рециклиране у нас. Братята бяха заподозрени от полицията, че заедно с

Пламен Стоянов притежава богатство в размер на 32 млн.евро

Пламен Стоянов притежава богатство в размер на 32 млн.евро

Алексей Петров организирали схема да незаконно изнасяне на материали от „Кремиковци” за скрап.

Дамбовците възнамеряваха да инвестират във възобновяеми източници на енергия. Доходоносното начинание обаче беше осуетено от ареста им. Критици на правителството вярват, че целта на задържането им е била именно да се попречи на бизнеса с ветрогенератори.

Дамбовците обясняват причините за ареста. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *