Дългият обяви шоуто си за продан! Иска му 80 милиона?

1

Слави ТрифоновСлуховете, че Слави Трифонов възнамерява да се оттегли от шоу бизнеса в България по всяка вероятност ще се окажат верни. Доказва го последната информация, плъзнала в медийните среди, че Дългия е обявил шоуто си за продан.

Всички крупни медийни инвеститори и продуценти можели да се сдобият с видимо успешното ноу – хау само срещу осемдесет милиона лева кеш. Достоверността на информацията е сигурна и гарантирана, защото дойде именно от устата на известен продуцент и наш приятел. По думите му все още няма сериозно проявили интерес по обявената сделка. Има хора, които проучвали инвестицията. Шоуто на Слави„Колкото и да е печелившо шоуто, няма как да се хвърлят толкова милиони само за доброто име на Трифонов…”, коментира той. Лично според него сумата била прекалено висока, още повече, че форматът е популярен само заради лика на гологлавия шоумен. Новият вид на формата може и да не се приеме толкова радушно от публиката и това гарантирано да го обрече на гибел. Всеки би платил, ако с парите купи не само ноу – хауто, но и самия Слави.

Шоуто на Слави е най- гледаното предаване през последните десет години. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Шоуто на Славчо,взе да изпростява вече! Скечовете му са еднообразни и глупави,няма нови идеи,пък и той се държи като клоун от появата до края на предаването си. Аз се чудя кой е луд да му даде толкова много пари! И изобщо там в предаването му се вихрят едни огромни суми като пари за заплати на персонала му. Лично той получава суми по големи от тези на депутатите и др.държавни хора,от лекари ,учители,професории т.н. Интересно как му ги дават тези пари от БТВ?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *