Дълбок поклон! Загина голяма звезда от култовия сериал „Бригада“!

0

Русия е потресена от невероятната загуба

Андрей Панин
Андрей Панин

Звездата на руското кино Андрей Панин, който изигра блестящо ролята на корумпирания милиционер Володя в култовия сериал „Бригада”, тази сутрин бе намерен с разбит череп в дома си в Москва. Според официалните твърдения на криминалистите, по всяка вероятност става въпрос за нещастен случай и на този етап няма данни за насилие.

Тялото на актьора бе намерено около единадесет часа, на пода в апартамента. Съгласно следствените експерименти, Андрей Панин е паднал неволно, при което е получил изключително тежка травма на черепа. Патоанатомите предполагат, че смъртта е настъпила вчера – 6 март.

Андрей Панин в Бригада
Андрей Панин в Бригада

В продължение на четири дни, близките на звездата от „Бригада” не можели да се свържат с него. Тази сутрин, по тяхна молба до дома му отишъл семеен приятел, който дълго звънял на вратата без да му отворят. Тогава извикал милицията и минути след това открили трупа на Андрей Панин.

В апартамента няма следи от влизане с взлом или обир, категорични са от вътрешното министерство в Москва. Съдебните лекари тепърва ще уточняват как точно се е стигнало до тежката травма върху главата на Панин, който след по – малко от два месеца трябваше да празнува своя 51 рожден ден.

Самият актьор на няколко пъти е заявявал, че има усещане за ранна и насилствена смърт. Думите му сега звучат пророчески и натъжават хилядите му почитатели.

„Винаги съм си мислел, че ще умра когато стана на 42. Направих 43 години и си казах „Ама аз още съм си жив”. Тогава се запитах защо ми е писано да живея, какъв е смисълът на моя живот?” – споделил Андрей пред журналистите.

Приживе, Андрей Панин става истинска звезда на руското кино, заради участието си в „Бригада”. Името му нашумява не само в Русия, но и в целия свят. Награден е с награда за най – добра второстепенна роля на „Златния овен”, заради участието си във филма „Сватба”. От 1 999 година носи званието „заслужил артист”. В последните месеци е участвал в снимките на нов сериал зае Шерлок Холмс, в който изпълнява ролята на д – р Уотсън.

Андрей Панин е имал пет брака. От тях има три деца – една дъщеря и двама сина.

Смъртта на ченгето Володя в „Бригада“:

http://www.youtube.com/watch?v=-cdV2-9O4H0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *