Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Далавера: Наши мургавелки се бракуват фиктивно с чужденци

Дамите от ромски произход се оказали много търсени през последната година. Иракчани, турци и индийци напирали да сключат брак с тях. Най-много се търсели свободните от брачни окови булки в Хасковско и Кърджалийско, сочи официално проучване.

 Единственото услови било те да нямат мъж и тутакси да отскочат до ритуалната зала. Понякога сватбите ставали толкова светкавично, че младоженката нямала време да се запознае със съпруга си и пелтечела името му в обредния дом. Свободните дами се издирвали от специални пратеници, които преговаряли с бащите им. Те предлагали четирицифрна сума, като средно една младоженка струвала 5000 лева.

 Новите съпрузи нямали никакви изисквания към жена си. Те дори нямали претенции и за първа брачна нощ. Единственото, което им трябвало, било гражданството, с което автоматично ставали и граждани на ЕС. Те зарязвали дамите си до месец и тръгвали да си търсят щастието и най-вече работа в други страни. Изискването било да не искат развод, иначе да си живеят както щат. И по мъже да ходят, и деца да си раждат, казвали либералните съпрузи. На въпрос къде щастливата двойка се е запознала, момичетата сконфузено лъжели, че си видели в чужбина и пламнала любов от пръв поглед.

 Сделката удовлетворявала и двете страни, защото по-богатите мъже осигурявали на фиктивните си съпруги и малка издръжка. Около 16 процента от женихите били богати и искали да правят бизнес у нас. По-голямата част обаче били бедни, имали си истински семейства в страната си и отивали на работа в Германия да ги издържат. По-грамотни ромки вече са се пуснали в интернет и сами се предлагали на мераклиите за женитба.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wdqatnW78zI

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Далавера: Наши мургавелки се бракуват фиктивно с чужденци

  1. Чичо Пич Отговор

    03.07.2012 в 16:50

    И като се оака Асанчо в центъра на Европата я с наркотици я с някой друг золум ,казват Българинът.Едно време трябваше да имаш 5 год. брак със софиянка за да получиш софийско жителство ,сега те правят българин само да се подпишеш на една хартийка.Има нещо сбъркано в ………..Шейшелските острови

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *