Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Дагестанец гласувал за Ваня Червенкова с четирите СИМ-карти

Ваня ЧАли Алиев, бизнес-партньор на  Ваня Червенкова бил човекът с четирите сим-карти, които предизвикаха скандал във ВИП Брадър. Тя не знаеше, че във фирмата си купуваме сим-карти, за да гласуваме за нея, каза по телефона мъжът от далечен Дагестан. Ние гледахме предаването по интернет, а аз  съм от старата генерация руски възпитаници и съм научен да  помагам на приятелите си.

Али Алиев беше издирен в предаването „На светло“и включен директно по телефона. Защо трябва да давам обяснения, запита той. Искахме да направим приятелски подарък на Ваня и не знаех, че във вашата страна за приятелство наказват. Гарантирам, че Ваня не знаеше за нашето намерение да я подкрепим в играта. Ние го направихме накрая, когато тя остана да се бори за финал. Но щом това  при вас е грешно и е грешно да се подкрепят приятели, нека парите от смс-ите бъдат дарени за благотворителност. И мисля все още, че не съм длъжен да давам обяснения пред Биг Брадър.

Ваня Червенкова пък каза на Люба Кулезич, че сама си е пратила тест на детектора на лъжата. Тя имала насрочен час днес и ще се подложи на въпросите на професионалистите, а след това ще разгласи резултатите, независимо какво показват те. Ники Кънчев ми обеща такъв тест пред цяла България и не направи нищо. Така остави у хората съмнение, че съм си купувала гласове.  Навсякъде във вестници и сайтове пишат, че съм манипулаторка и лъжкиня.

Аз не знаех за този подарък на Алиев и отивам да го докажа на тест, който никак не е евтин. Няма да допусна да калят името ми и ще съдя всеки, който го направи. Подобни обвинения са нещо много жестоко за мен. Не съм лъжкиня и особено Пеещата готвачка може да се окаже и в съда, ако продължава да дава нелепи интервюта срещу мен, закани се бизнесменката и се разплака в ефир.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *