Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Дачо на Софи Маринова се занимавал и с проститутки

Дачо не оказал съпротива при ареста

Дачо и Софи Маринова

Дачо и Софи Маринова

Според последните сведения, Дачо на Софи Маринова се занимава не само с разпространение на наркотици, но и организиране на мрежа от български проститутки в Италия. След раздялата с певицата, той прекарва доста дълго време в чуждата държава, където помага на мащехата си Елица, изпълняваща ролята на Мадам.

Криминалисти от Враца уточняват, че не става въпрос за насилствено принуждаване към проституция. В малките селища около областния град е пълно с бедни млади жени, които са готови на всичко, за да си осигурят нормален живот. Голяма част от тях дори благодарят на съдбата, ако им се отдаде възможност да заминат за някоя нормална държава, дори и като проститутки.

„В нашия регион е особено тежко, тук са най – бедните краища на България. В много от селата има толкова бедни хора, че дори нямат собствен покрив над главата си. Живеят в разни порутени сгради и хамбари, нямат работа и не знаят как да оцелеят. През лятото изкарват по някой лев – помагат по полето или `краднат нещо за ядене от нивите, но през зимата е страшно”, обяснява ситуацията полицай, пожелал анонимност.

Софи Маринова По време на ареста, Дачо не е оказал никаква съпротива на служителите. Арестуван е в дома си в с. Баница, където живее с новата си жена. Когато полицаите показали документите и обвинителния акт, доброволно подал ръце да му сложат белезниците и тръгнал.

Софи Маринова тъгува заради Дачо

Късно снощи ромската перла отново проговори за ситуацията около нейния бивш възлюбен. Тя сподели, че е много тъжна заради всичко, което му се случва и твърдо се надява, че той е невинен. Самата тя не допуска, че наистина е търгувал с наркотици, но също така не поиска да отрече категорично обвиненията на италианските власти.

Софи Маринова – Искам да обичам:

http://www.youtube.com/watch?v=AWF2AeWMsWI

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *