Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Да живееш в сянката на канибал

канибал1Село Голямо Буково се намира в Странджа планина. От години населението му, предимно стари хора, живее в ужас от Николай Георгов. Наричат го Канибала. Не става въпрос за някакъв мутренски прякор.Този човек наистина е ял човешка плът.И същият този човек се разхожда съвсем свободно по улиците на селото.

Той живее с възрастната си майка и се говори, че я малтретира. Всяка негова поява всява тих ужас в сърцата на хората. Който може се маха от Голямо Буково заради него.

Набезите му започват през 95 година.Първата му жертва била самотно живеещата старица Мира Великова. Нападнал я в дома й, най-хладнокръвно я убил и после я изкормил.След няколко дена същото се случило и с най-близкия му приятел Ангел.Късно вечерта го поканил да пият по ракия. Канибала го изкормил и ял от органите му. След тези злодеяния Георгов бил вкаран в затвора. Обаче тъй като е болен от шизофрения, го пратили в психиатрия. След лечение го пуснали да се прибира.

Николай се е променил след злополука.Преди това той е бил капитан ипътувал на кораби.При едно плаване до Гърция, в свободното си време решил да се повози на джет

обаче паднал и пострадал. Върнал се в България в тежко здравословно състояние и се самоизолирал.

Канибалът има избухлив нрав. На няколко пъти се е заканял на различни свои съселяни.Имал дрязга и с игумена на намиращ се наблизо манастир, но с него се разбрали  и от време на време си пиели заедно кафенце.

Георгов пътува до най-близкото градче, за да си купува лекарствата. А на продавачките от селото им е забранено да му дават алкохол.Но той си измолва все пак по някоя бира.


Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *