Да умреш заради… бира – с видео

0

многоОказва се, че в XXI век може да си отидеш от едното нищо. По-точно заради невниманието на работниците, които бутилират бира.
Тези дни в „Пирогов” бил приет мъж, който се разминал на косъм с най-лошото. Причината за това е алкохол, но не препиване с него, а неправилно бутилиране на употребената бира.
бутилкаНищо неподозиращият потърпевш си купил така любимото питие на българите и отпил от него. Още след няколко глътки човекът усетил, че започнало да му пари на гърлото. Веднага бил откаран в токсикологията, където след направени изследвания, лекарите установили, че бирата е съдържала химическа основа, която е отровна
за човешкия организъм.
логоПострадалият мъж бил с изгаряния на лигавиците и гастро-чревния тракт, но положението било овладяно много бързо и сега е в задоволително състояние. Вече почти нямал оплаквания, но според началника на отделението по токсикология за възрастни в „Пирогов”, доц. Маргарита Гешева, това не е гаранция, че няма да има следи от токсичната концентрация. Тя казала още, че при производството на бира е обичайна практика бутилките да бъдат допълнително дезинфекцирани с натриева основа.
Напитката била в стъклена бутилка. В нея била останала натриева основа, което се получило вследствие на недобре измити бутилки.

Освен студена или топла, бирата може да е и отровна!!! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *