Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Д-р Тотко Найденов: 150 хиляди жени и мъже у нас проституират

проституткиВ България с платена любов се занимават около 150 000 души, които не са само жени. Сериозен процент от тях, около 10 са и мъжките жигола, твърди д-р Тотко Найденов. Само в София „тружениците и труженичките“ са около 20 000.

В столицата има и над 100 нерегламентирани публични домове, като почти всичките функционират под невинното име „Клуб за масажи“ или „Клуб за релакс“. Евтините улични проститутки  пък се подвизават пред Лъвов мост, на бул. „Сливница“, на Централна гара, като работят под носа на полицията, която пък се прави, че не ги вижда. В страната жриците са съсредоточени в големите градове, в курорите – латото по морето, зимата в планинските хотели, а най-долнопробните са на магистралите.
Докторът се пита защо не се легитимира най-после тази дейност и в хазната да влизат данъци. Да се правим, че тя не съществува, е криене на главата в пясъка.

В България е имало добре действащ Закон за проституцията приет през 1908 г., но след Балканската война е бил премахнат. В него е било забранено тази професия да се практикува от жени под 20 години, а дейността да се извършва само на определени месста – така тя се контролирала и се извършвали медицински прегледи.  Сега пък в Закона за здравето има член 94, съгласно който болният е длъжен да не уврежда съзнателно  здравето на другите и всеки, който знае, че има  венероза и умишлено зарази друг човек, подлежи на наказание. Но осъдени по него няма..

Д-р Найденов съветва при такива контакти да се използва презерватив, но обяви, че някои от вирусите минават и през него. Той лично винаги чудил на мъжете, които използват услугите на проститутки. След като изпитват неутолима се*суална нужда, могат  да облекчат и чрез ръчна предавка, съветва мераклиите той. Хем е по-евтино, хем по-безопасно. След това лекарствата са много скъпи, а някои заболявания могат да доведат до необратими последствия.

Магистралките пък той нарече – срамът на България.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Д-р Тотко Найденов: 150 хиляди жени и мъже у нас проституират

  1. Амазонка Отговор

    24.03.2022 в 17:28

    Проституцията, както и религията са създадени от прости и манипулативни мъже, за да държат жената в подчинение и да избират коя да им е слугиня вкъщи и коя да е курва в леглото…Семействата в България са изключително прости и не осъзнават, че дъщерите им ще бъдат свободни и щастливи, когато се образоват и избират сексуалните си партньори, както избират мъжете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *