Д-р Енчев заведе Теди на Малдивите

0

Със слънчева и топла ваканция на Малдивите глези доктор Енчев кандидат съпругата си Теди Велинова. Пластичният хирург и майстор на оформянето на гърдите на звездите заведе манекенката релакс на белите слънчеви плажове посред зима. Известният специалист остави клиентелата под зоркото око на съдружниците си и си взе заслужена ваканция, като се излегна на шезлонг край тюркоазносините води на океана.

enchev-tedi

Звездната двойка изчезна изненадващо след празниците отнебосклона на светските партита и купони, а докторът не се появи даже да оцени традиционно коя силиконка трябва да получи наградата „Мис Плеймет“. Мнозина си мислеха, че двамата най-после са се посветили напълно и изцяло на сина си, а други смятаха, че са затънали в работни ангажименти.
Оказа се обаче, че бъдещите съпрузи просто са оставили Филип на бавачките му, грабнали са куфарите и дим да ги няма. В момента те се глезят под топлите лъчи на слънцето на Малдивите, като Теди плува да поддържа форма, а докторът традиционно стои на шезлонга под чадър и опитва месните коктейли, които пък се славят като едни от най-пивките и хубавите.

Приятели вече гадаят дали ваканцията на двойката не е своеобразен меден месец, тъй като те нямаха време за такъв, или просто репетиция за предстоящата им сватба.

Двамата планират да си кажат да през лятото на красив остров в Гърция. Самите те си казаха, че много искат синът им Филип да бъде специален гост на събитието. Поради това се отказаха от идеята за брак, когато манекенката забременя, или веднага след като роди миналото лято.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *