Д-р Енчев си направи пиар на гърба на отровената Златка Димитрова – видео

1
zlatka
Д-р Енчев направи гърдите на плеймейтката

Плеймейтката Златка Димитрова влезе в болница след като се натрови с нитрати. Бургазлийката спазвала много строг хранителен режим, за да влезе във форма за фото сесия. Черната Златка ядяла по две салати на ден от ранни зеленчуци, като почти не пиела вода.

Победителката в конкурса на „Плейбой” винаги е имала проблеми с килограмите. Затова работодателите й я задължили да не надвишава определеното тегло. Златка се подложила на жестоката диета, за да не й се наложи да плаща неудръжки. За да засили ефекта от гладуването, плеймейтката не само че ограничила приема на вода,

но и взимала допълнително диуретици.

Манекенката усетила, че й прилошава, когато тръгнала към родния Бургас. Потърсила помощ в клиниката на д-р Ангелdim1 Енчев в Пловдив. Лекарите установили, че има опасност от преплитане на червата, а освен това, Златка била дехидратирана, със сърцебиене и силно изтощена.

Пластичният хирург д-р Енчев не пропусна отново да си направи пиар – този път на гърба на тежкото състояние на Златка Димитрова. Докато плеймейтката лежи в безпомощно състояние на болничното легло, „неизвестен папарак” успя да й направи една бърза фото сесия.

zlati
Златка щастлива след уголемяването на бюста

Точно преди месец, друга ВИП – пациентка на Енчев стана жертва на болните му амбиции да се рекламира. Емануела, която щеше да умре на операционната маса на пластичния хирург, все още ходи бинтована под дрехите си. Но иначе пловдивският лекар на звездите не пропусна да направи пиар на клиниката си, въпреки че самият той носи вина за скапаните силиконови протези, които щяха да убият Емануела.

Други ВИП – клиентки, на чиито гръб д-р Енчев си направи реклама са героините от „Биг Брадър“ Зара, Стойка, Лиляна и Ели Кузмова, също така Юлиана Дончева, Гала и др.

Златка Димитрова нашумя след участието си в „Бягство към победата “ на Слави Трифонов. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Не зная дали сте чели последната ,, Галерия “ , но вътре има отговор за вашите въпроси.
    Заглавието на статията е ,,Котараците на Бойко Окупираха София“.Вътре са изброени всичките му приближени анонимни приятели, които той закриля и подготвя за новите избори. Има и класация в която на Първо място е Д-р Ангел Енчев с клиниката му ,,Симетрия“, след него Емил Кошлуков с предаването -Факторът Кошлуков,следва Петко Димитров-собственикът на ,,Найт Флайт“ и не на последно място Вили Сечкова с предаването и по националния ефир, а тартор на кръга на ,,Котараците“ е съпругът и Сашо Сталийски. Подготовката за изборите вече е започнала с популяризирането на Нови Лица по нетрадиционнен начин, а вие сте се замислили за промената на ценностната ни система, а Д-р Енчев точно преди един месец беше във всички ежедневници в гореща прегръдка с Бойко Борисов- без коментар. Гледайте малко по- далеч от видимото с просто око.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *