Д-р Енчев сам ще моделира корема на Теди след раждането на сина им

0

д-р Енчев и ТедиПластичният хирург на суетните звездите д-р Ангел Енчев ще се заеме и със своята домашна звезда и ще я моделира по свой вкус.

Той обещал на Теди Велинова да й направи пълна промяна по нейно желание и да я извае като статуя. Доскоро докторът твърдеше, че тя има съвсем малко корекции и реконструкции по тялото и няма нужда от други, но явно бременността е обезформила някои части от тялото й са излезли на показ други, които досега са били скрити.

Моделката е вече в седмия месец и ще ражда на доктора син. Магьосникът на скалпела няма други деца и за двамата това ще е първото. д-р Енчев и Теди1Специално за събитието д-р Енчев е ангажирал най-добрия спец по цезарово сечение, който ще извади бебето, а коремната пластика ще бъде извършена от самия Енчев. Така той пръв ще види сина си, ще присъства на раждането, а после сам ще извърши зашиването. След това ще се види има ли нужда от още корекции и те ще се направят, когато бебчето стане на шест месеца. Теди обаче не иска да се променя много, а само да върне предишната си форма. След като всички медицински процедури минат, двойката планира фамозна сватба, но която ще присъстват всички техни приятели. Тази година те нямат време за светското тържество, затова са планирали да се оженят догодина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/CUz7J4gf1yw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *