Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Д-р Енчев бил шаран в отношенията си с жените

Теди и д-р ЕнчевПластичният хирург д-р Ангел Енчев, който не спира да се хвали пред всеки, който го попита колко очарователно е да си баща, чистосърдечно си призна, че не умее да чете дълбоките задните мисли на жените и всички, с които е излизал, са го премятали по един или друг начин. Доверявал им съм се много, вярвял съм им и това е и в личния ми живот, и в професията ми. Сега съм доста  по-предпазлив“ призна докторът.

Много дами използвали добрината и наивността му и са му искали пари. Или да им сложи силикон на вересия, а те после ще го изплатят. Някои даже и му правели намеци, че мога да пратят дълга си и по друг начин, не само с пари. Докторът не се възползвал от предложенията им, защото просто ги смятал за клиентки, но някои все още имат да му дават за пластичните операции и се правят на приятно разсеяни. А той пък не обичал да притиска хората и по-скоро бил склонен да се примири със загубата, вместо да преследва някого заради дългове.

И все пак загубите са капка в морето, защото не само чалга певиците са любителки на силикона. Всяко по-заможно момиче първо си слага гърди и тогава тръгва на лов за съпруг. Излезе и нова мода – бащи подаравят силиконови ц*ци на дъщерите си. Затова бизнесът на хирурга върви като полудял, а парите в семейната сметка набъбват като лавина.

Сега вече загуби няма и за това се е погрижила майката на сина му Теди Велинова. Тя се намесила в счетоводтвото на фирмата и не само започнала да изчиства дълговете, но и забранила ц*ците на вересия. Всички услуги се предплащали предварително.

Двамата готвят  суперскъпа и показна сватба през лятото в Гърция, за която ще отидат много пари, но пък и ще получат много подаръци. На сватбата ще присъства и синът им Филип с двете си бавачки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *