Цветелина Грахич се пропи от стрес

0

Цветелина Грахич не издържа дълго време на бързо връхлетялата я популярност и тежката ръка на славата я удари безпощадно. От няколко месеца насам 22-годишната певица буквално се е алкохолизирала и няколко нейни колеги вече са били алармата до шефа й Слави Трифонов.

цветелина грахич

Босненката залитна по пиенето и нощния живот, след като шефът й от Учиндол започна да я изпраща през вечер на участия. Ангажиментите на Цветелина са в дискотеки и кръчми, където красавицата се вихри по цяла нощ, дори след като приключи с работата си. Ексцентричната изпълнителка обаче е известна на посетителите на подобен род заведения, че жаждата й за спиртни напитки е неутолима. Наравно с мъжете Цветелина омита несметни количества уиски или водка.

Самата Грахич се похвалила пред приятелки, че успяла съвсем сама за една нощ да изкърка 700 милилитра концентрат и не успяла да се напие, а просто приповдигнала настроението си.

Редовното пиене очевидно не се отразява добре на Цветелина, констатират нейни колеги от „Шоуто на Слави“. Всеки ден тя се появявала на работа с махмурлук и правила опити да изтрезнее, употребявайки несметно количество кофеин. Спиртните напитки обаче се отразяват зле и върху физическото състояние на Грахич. От няколко седмици насам тя е перманентно подута в главата и областта на деколтето, като според специалисти това се държи на задържането на вода в организма й вследствие на преливане.

„Отдала се е на абсолютен разгул и гуляй. Всяка вечер след работа е на клуб с чашка в ръка. Понякога денят й започва с бутилка бира. Това се отразява не само на гласа й, но и на вида й“, споделят хора от най-близкото й обкръжение.

http://www.youtube.com/watch?v=7MWdHAgOCcc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *