Цветелина Грахич: Не ми пука, че гаджето ми е циганин!

0

Цветелина ГрахичЦветелина Грахич най-после официално призна връзката си с ромския певец Кристиян Шаламанов. Тя има бурна  интимна връзка  с вокалиста на циганския оркестър „Рико Бенд“, обаче  доскоро криеше за отношенията им. Дори оставяше клюките да я забъркват с Годжи и нито веднъж не отрече, че има нещо между тях.

Според близки до певицата, тя  се срамувала в началото от етноса на любимия си, който е чистокръвен цигани и затова пазела любовта им в тайна. Горещата босненката обаче побесняла заради спекулациите и грозните клюки и казала,  че единствената причина за мълчанието й  било нейното нежелание и това на гаджето й да лъснат по вестниците и клюкарските рубрики. Но когато чувствата им се задълбочили, а клюките също, решила да признае истината.

„Кристиян е страхотен човек, много добър и всеотдаен и изобщо  не се срамувам, че е циганин! То е все едно той пък да се срамува, че съм от Босна“,  разпалено защитила любимия си певицата, когато папараците все пак надушили връзката й и я обвинили, че я държи скрита.

Според колегите на Грахич от „Ку-ку бенд“ на нея вече  не й пукало, че новината се разчула и  дори, че шефът Слави Трифонов бил в потрес от неочакваната развръзка с популизирането на ромската й изгора. Дългия не обичал циганинът да се върти около студиото му и му казвал да чака отвън.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/EWzf4xuhg7Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *