Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Цветелин Кънчев към Кеворк: Може да съм циганин, но не целувам задници

kevorkМного много различно гледаш ти към мен и към Бойко Борисов, каза Цветелин Кънчев на Кеворк Кеворкян в пряк ефир. Мен гледаш да ме захапеш за всяко нещо, все едно съм какъл пред куче, а когато той е при теб да го интервюираш, гледаш като кротко агънце.

Защо така? Толкова ли много обичаш и държиш на бившия премиер, че така му се умилкваш, сякаш си готов да му паднеш в краката. И да му целуваш обувките.

Погледът ти към Борисов е умилен, нежен, благ и усмихнат, а мен ме гледаш строго и насмешливо, каза с иронична усмивка Кънчев.

Гледам те така, защото си носител на престижната награда „Скъсан цървул“, заяде се веднага мустакатият водещ. Как можа да намесиш баба Съба, майката на Иван Вазов и да кажеш на колко години го е родила, като правиш паралел с ромките?

Аз баба Съба много я уважавам. Иван Вазов също го уважавам. Но е факт на колко години го е родила, не е била пълнолетна, но е родила един гений, каза Кънчев. Исках да дам пример, че жената няма значение на колко ще роди, а в какво семейство ще попадне и как ще си възпита децата. А ромите в България нямат шанса да ги възпитават, защото ги държите бедни вие – начело с твоя любимец.

Циганино клети, защо използваш същия еб*н чук и намеси точно баба Съба в твоите отнесени разсъждения, вбеси се Кеворк. Думите ми са извадени от контекста, направих просто сравнение, сви рамене ромският лидер.

Той дотолкова вбеси Кеворкян, че в края на предаването по време на интервюто с Росен Петров се озъби на режисьорите, които искаха да пуснат реклами, че ги наруга и нараче рекламите с дума, която бе заглушена от типичния звън на цензурата. След секунди той бе прекъснат по средата на изречението и повече предаването не се появи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Цветелин Кънчев към Кеворк: Може да съм циганин, но не целувам задници

  1. emichol Отговор

    11.09.2019 в 22:20

    господин Кеворкян ми любимец само като интелект уважавам познанията му вижданията му нo тук в това интервю Той е губещ 0 на един за Цветелин Кънчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *